Afl. 12: Zorg Dragen Voor Onszelf In De Winter

Na een ongeplande afwezigheid van de podcast ben ik weer terug met een, in sommige opzichten, wat andere aflevering dan normaal gesproken. Gezien de timing van deze aflevering zou het logisch zijn om te denken dat dit een aflevering over Yule is, maar ik wilde het hebben over iets wat ik nu zoveel belangrijker vind.

Ondanks dat het op papier niets meer dan een fijne maand moet zijn, is december vaak met al haar feestdagen ook een maand vol stress, schuldgevoel en andere 'ongewenste' emoties. Alhoewel in 2020 de feestdagen er anders uitzien dan normaal gesproken zullen veel van deze gevoelens nog steeds aanwezig zijn.

Daarom wil ik het in deze aflevering met jullie hebben over zorg dragen voor onszelf. Niet op een '5 Tips Om Beter Voor Jezelf Te Zorgen' manier, maar meer een combinatie van de ervaringen die heb ik gedaan in deze afgelopen maanden van burn out en een pep-talk. 

Ik geloof, zonder twijfel, dat de manier vinden waarop jij voor jezelf kan zorgen ligt in het stellen van de juiste vragen, in plaats van het vinden van de persoon met alle antwoorden. Ik wil je dus ook niet proberen de antwoorden te geven, maar je helpen met vragen stellen.

Luister hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts 

 

Genoemde links en resources:

Aflevering 11 van Seasons of Witchcraft: Grenzen

Online Tarot Cursus: 78 Keys

◇ Vind me op Instagram

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.