Afl. 11: Grenzen

Je grenzen bepalen en aangeven is iets wat we vaak tegenkomen binnen spiritualiteit en binnen hekserij. Het is iets waar ik het zelf ook vaak over heb en wat ik vaak als reactie krijg wanneer ik hierover praat is dat mensen aangeven het zo moeilijk te vinden. En dat snap ik.

We zien grenzen aangeven namelijk als hard, koud en afstandelijk. We zien grenzen aangeven als 'nee' zeggen. Maar wat als, voor het grootste gedeelte, grenzen aangeven 'ja' zeggen is?

Luister hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts

 Genoemde links en resources:

Happy Place Podcast: Elizabeth Gilbert

Laat hier je gegevens achter om het als eerste te horen wanneer er meer informatie is over Evergreen (en krijg misschien wel een leuke korting wanneer de inschrijvingen openen?)

◇ Vind me op Instagram

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.