Afl. 10: Mabon, De Herfstequinox, Voorbereiden Op De Winter, en Loslaten

Met Mabon voor de deur kijken we een beetje naar wat we vieren op deze dag, maar voornamelijk naar wat de thema's van deze tijd van het jaar zijn. We lezen en horen vaak dat de herfst een tijd voor rust is, maar dit is juist de periode waarin de natuurlijke wereld zich voorbereid op de winter. Een seizoen van actie en werk dus.

We duiken in deze aflevering naar wat dit voor ons betekent, hoe het feit dat het element water dit seizoen regeert ons vraagt onze emoties te laten leiden en we bespreken het ontwikkelen van onze emotionele intelligentie. Ook hebben we het over loslaten, deel ik iets groots wat ik recent heb losgelaten en leidt een vraag van een luisteraar tot een ode aan van jezelf een prioriteit maken.

Dus... laten we beginnen. 

Luister hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts


Genoemde links en resources:

Aflevering 08 van Seasons of Witchcraft: Lammas, Seizoen van Oogst, en Meer Dan Liefde en Licht
Kim's Instagram
Willow & Witchery: Mijn online cirkel voor seizoenshekserij
◇ Een snelle zoektocht naar resources over winterdepressie en manieren om hiermee om te gaan gaf niet iets wat ik hier met jullie wil delen. Mocht ik wel iets tegenkomen zal ik het hier aanpassen en laten weten op Instagram. Als jij tips hebt deel ze dan vooral met ons in de reacties.

Heb jij een vraag over hekserij, magie, spiritualiteit of iets heel anders, waarvan je graag wil dat ik die bespreek op de podcast? Stuur die dan naar seasonsofwitchcraft@gmail.com. Ik hoor zo graag van jullie!

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.